Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Långt borta


Djupet

Där borta, i djupet
där nånstans är du.
I ett mörker.
Du hittar inte fram.
Du vet inte hur långt du måste gå.
Du förstår inte varför eller hur du hamnat där.
En smärta tynger ner dig.
Om du bara visste hur du skulle få bort det
skulle du få vara här med oss.

i ljuset.




Fri vers av p3arlan
Läst 453 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-10 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

p3arlan
p3arlan