Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fars dag

Fars dag är en speciell dag.

Vi firar våra pappor,
för att de tar hand om oss,
för att de älskar oss,
för att de finns för oss...

Vad ska man ge för att visa sin kärlek?
Vad ska man göra för att visa sin lycka?

Fars dag,
för att jag älskar dig.
Fars dag,
vet du vad du betyter för mig?

Du är min far,
och jag vet alltid var
jag kan finna dig:
I mitt hjärta!

Pappa, du kommer alltid att finnas i mitt hjärta...




Fri vers av Ellin
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-08 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellin