Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen skakar

Orden som
Får mina ögon att
Bli suddiga och röda

Världen snurrar,
För fort för att min
Hjärna ska hinna med

Och jag ser dina läppar forma
Bokstäverna, men jag kan inte
Uppfatta orden

Din smärta
Skär mig


Du hade lika gärna kunnat
Skrika hemska ord i mitt öra
Och sen slå ner mig, skratta åt mig

För när du säger att du vill ge upp
Ger du mig en chans att falla
[En chans att få fly från mig själv]




Fri vers av TotaltIngenting
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-08 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TotaltIngenting
TotaltIngenting