Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLT HANDLAR OM MIG

jag syns

alltså finns jag

jag fanns

alltså minns jag

jag skapar

så känns jag

jag hatar

då bränns jag

en misslyckad levnad

ett liv utan trevnad

en man att förakta

ett livs bittra fakta

jag tror så

jag talar

fast min stjärna

dalar

jag är för

jag tänker

jag får så

jag skänker

jag sår så

jag skördar

jag slår och

jag mördar

jag kom utan kläder

men drömmer svart läder

LARZ GUSTAFSSON  081108-09




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-09 11:46



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ord som beskriver dig , av dig, och du gör det bra , ärligt liksom..
2008-11-09

  Måna N. Berger
En man och hans liv, rakt utan krusiduller. Det högaktas!
2008-11-09

  Carola Zettergren
SÅ SUVERÄNT!!!APPLÅDER!
2008-11-09

    Skrivarn
Skön!
2008-11-09

  mare VIP
Just precis, man är den man är......denna rimmar från ditt hjärta..
2008-11-09

  Svartsilver
Woow denna larz, denna gillar jag!
den lyser !
Applåder
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP