Men DEN HÄR handlar INTE om mig. Det förstår var och en som känner mig. (Musik: Larz Gustafsson)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men DEN HÄR handlar INTE om mig. Det förstår var och en som känner mig. (Musik: Larz Gustafsson)


VÄNLIG MAN

han ler mot dig

från sin misär

att han orkar

le så där!

en vänlig man

 

kanske är hans

botten nåd

kanske är han

missförstådd

en vänlig man

 

vänligheten

blir suspekt

blir ibland en

smädedräkt

en vänlig man

 

den som är av

hjärtat mjuk

stämplas snabbt som

sinnessjuk

en vänlig man

 

lever från sitt

hjärtas djup

höga höjder

branta stup

en vänlig man

 

vem ska sakna

denne man

cykeln hans

med packväskan?

en vänlig man

 

LARZ GUSTAFSSON 9/11 2008

 

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-09 11:55



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
När han väl är borta lär han bli saknad...
2008-11-09

  anits VIP
En mycket tänkvärd text
2008-11-09

  Carola Zettergren
Man vill tro att vänlighet är beundransvärd egenskap....
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP