Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ISHAVSFLICKAN

ishavsflickan
tar det kallt
och går sin väg igen
fokuserar bildskärmen
med ishavsögonen
vilka bittra minnen
plågar denna lilla dam?
varför denna
ishavskyla?
varför stel och stram?

så avvisande
aldrig avisande
kanske intelligent
kanske gillar hon kent
som en gåta hon går
isen i hennes spår
fryser ned varje tår
hon är långtifrån vår

ishavstorsk
som jag ju är
så blir jag ändå
aldrig kär
hon fryser ned
min atmosfär
jag huttrar när
jag sitter här
hon låter samma
budskap stå
i sina fina
ishavsblå
en sådan
djupfryst
eskimå
kan inte ens
min eld rå på

LARZ GUSTAFSSON

080428




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-09 14:21



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Kyla så det räcker och blir över...en mur av is!!
2008-11-09

  Rolfsdotter
Kyligt värre. Passande rubrik!
2008-11-09

  Carola Zettergren
Hihi..snyggt rimmat om en kylig dam...
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP