Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BRÄNNPUNKT VÄRLDEN

satt i brand
så många gånger
finns det något
brännbart kvar?
jag har skildrat
mitt liv i sånger
uti fjärran
fornstora dar
ångerköpt
har jag brutit samman
över misstag jag gjort
fått min bräckliga
farkost rammad
av för mycket för fort

fårad
grånad
och fylld av trånad
varje månad
känns pantbanksbelånad
jag blir förvånad
när jag inte blir hånad
brännpunkt världen
bräddfylld av brånad

det lyser till
det handlar om sekunder
jag ryser till
begår en blodröd blunder
priset är högt
för njutningsfyllda stunder
allting går över
själv kan man gå under

LARZ GUSTAFSSON

080419







Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-09 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP