Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KAOS I KALEJDOSKOPET

det skimrar som regnbågen
djupt inifrån
en skattkarta anger
den rätta nivån
det mesta kan inte
beskrivas i ord
ett hav gör sig bäst
om man själv är ombord
jag dyker i havsdjupet
med mitt cyklop
det är alltid kaos i
mitt kalejdoskop
här ryms en hel värld
med ett lebensraum i
den har en unik
signaturmelodi

LARZ GUSTAFSSON 15/4 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-09 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP