Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÅ NÄRA MEN...

ögon begravda
mellan bröst
någon har hällt
honung och choklad
över dig
sommarkullar
värmer bort en höst
aldrig någonsin
kan du bli glad
över mig

skönhet blev en
leende parad
feber i en plågsam
kavalkad
denna kväll
inblick i en
ständigt solbränd zon
någon bryter mot
en konvention
en rebell

förstår ni
att det är en kamp
jag skildrar?
och ni har valt
att vara min publik
förstår ni då
att uppsåtet förmildrar
att mitt motiv
är höjt över all kritik?

om lyckan är choklad
så vill jag äta
fast läkarvetenskapen
varnar mig
i detta syrebad
där allt kan frätas
riskerar jag en evighet
med dig

LARZ GUSTAFSSON

080410




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-09 16:29



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Wow!! Känslosamt till tusen...lite vemodigt vackert/B
2008-11-11

  anits VIP
Så vackert
2008-11-10

  Elaine.S VIP
Wow!! snyggt...
2008-11-09

  Måna N. Berger
Publiken sitter här andlös av ödmjuk beundran och lyckliga förhoppningar, trots allt.
2008-11-09

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP