Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självömkan

Det här var inte ämnat
för mig

Inget av de här är
något jag finner
som en del av mitt
såkallade liv

Jag skriver för att
självömkan är ett mantra.
Det värsta som finns
är människor som
tycker synd om sig
själva

Ändå kan jag inte sluta
svettas och önska mig
inte bara ett lyckligt slut
utan även
en intressant lycklig
historia

Om det nu
finns sådana.




Fri vers av EliasKäll
Läst 251 gånger
Publicerad 2008-11-10 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EliasKäll
EliasKäll