Musik: Larz Gustafsson" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Larz Gustafsson


GODMORGON, GÄVLE

godmorgon, gävle

här är jag igen

redo för en helt ny dag i denna stad

visst har vi plusgrader

i höstluften

men det känns så svårt att vara riktigt glad

så mycket fattas mig

av allt det där

som jag en gång trodde att jag skulle få

och det känns alltför tufft att sitta här

med en känsla av att bara titta på

godmorgon, gävle

alla vaknar till

jobbar, pluggar, älskar

har fullt sjå med sitt

man säger allt går

om man bara vill

och min kommentar blir:

"you´re so full of shit!"

det är så ensamt

det har blivit så

vänskap är som ett

passerat stadium

ett liv jag inte

får nån ordning på

alla lever sina liv

i sina rum

godmorgon, gävle

vad ska ske i dag?

ungefär detsamma

som har skett förut

livet är trist

som ett slags folkdanslag

ett där horgalåten

aldrig tycks ta slut

godnatt, min jord

snart är din saga all

allt ska kulminera

i en undergång

och kanske dör jag hastigt

knall & fall

undrar huruvida porten

är för trång...

LARZ GUSTAFSSON

081110




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 971 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2008-11-10 09:31



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh så fint skrivet!!! :)
2009-02-26

  Betlehemsstjärnan VIP
Som vanligt väldigt bra beskrivet. Men helgmornar, då är minsann folk inte så sturska och alerta.
Men visst går livet lite väl mycket i samma hjulspår.../B
2008-11-11

  Carola Zettergren
Suveränt,det där morgnarna kommer hur man än mår!
2008-11-10

  Elaine.S VIP
Känner igen känslan av att en stad vaknar till liv....och alla öden som finns i den dag som öppnar på sin port. Själv står man där , sig själv närmast och blir ibland påverkad av något som händer ...livet går sin gilla gång och tankarna kommer och går och inte så sällan finns det ledsenhet i det man tänker...
2008-11-10

  Måna N. Berger
Från ett optimistiskt godmorgon Gävle, via osäkerhet, ensamhet och saknad till ett dalande godnatt min Jord, vemodigt och fint skrivet.
2008-11-10

  anits VIP
Fint skrivit om något
som känns så sorgligt
2008-11-10

  madigan
Godmorgon i Gävle!
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP