Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FEL AV MIG

fel av mig

att tränga mig på

där jag inte alls

hör hemma

men jag dyker

upp ändå

känslorna får

bestämma

vem ska mota

olle i grind

när han inte alls

vill bli motad?

elden sprids

med viskande vind

ett, tu, tre

är byggnaden hotad

borde visa

mer respekt

mycket har fått

hållas tillbaka

den som blivit

bruten och knäckt

suktar ändå efter

att smaka

jag vill inte

vålla problem

ställa till besvär

och genera

kanske blir man

vild och extrem

när man ständigt

blir refuserad

LARZ GUSTAFSSON  081110




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-11-10 12:04



Bookmark and Share


    Melona
Ja

Lazze
stundvis är du riktigt grym på detta
att poeta...
2008-11-10

  Eva Langrath VIP
Mycket tänkvärd text,

Eva
2008-11-10

  Carola Zettergren
Jepp mycket bra skrivet!
2008-11-10

  Elaine.S VIP
Tror absolut att det är så som du skriver i dina slutrader...antingen det...eller att man blir tillintetgjord..
2008-11-10

  anits VIP
En fin och känslosam text
2008-11-10

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2008-11-10

  Måna N. Berger
Vi är så rädda för att tränga oss på, det är kanske inte så farligt? Kanske behövde vi vara lite mer påträngande istället.
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP