Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi, bara vi och vi och vi

Vi dansar där solen möter marken.
Vi älskar då månen går upp.

Vi lever som om imorgon inte fanns.
Vi somnar i varandras armar.

Vi vaknar då månen möter marken.
Vi älskar igen då solen går upp.

Vi lever som om imorgon inte fanns.
Vi kommer att dö i varandras armar.




Fri vers av ejs
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-10 14:54



Bookmark and Share


    lakrisfantomen
Älskar sättet du skriver på, enkelt och klockrent! =)
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

ejs
ejs