Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont

Det går inte att ändra på.
Framtiden är redan bestämd.






Det gör ont.































Det gör så förbannat jävla ont
att mista ett barn som man aldrig
har träffat, och som man aldrig kommer
att få träffa. det är redan ändrat och
hur mycket jag än ångrar mig,
kommer jag aldrig få tillbaka barnet
som jag aldrig riktigt hade.




Fri vers av ejs
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-11 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ejs
ejs