Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för den icke insatte kan förtäljas att doktorerna inte är anträffbara för tiden - då de är på utbildning i det nya datasystemet. I ett äldre samhälle utttryckte man saken sålunda- "mens gräset gror svälter oxen ihjäl."


Tänkespråk

Den sjuke som hellre vill träffa en dataexpert
än doktorn
skall passa på nu i november.




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-10 18:18

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Jaha man får väl hoppas att inte hela gänget försvinner i en serverkrasch då.

Annars brukar svenska läkarkåren försvinna när det är dags för läkarstämman i Älvsjö. Då kan de tydligen vara borta utan att vården drabbas, men skulle några undersköterskor gå ut i strejk uppstår omedelbar kris!
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP