Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EVA BRAUN

kompakt förakt
en massiv makt
ett krig
en bestialisk slakt
den galne
dirigentens takt
ett folk förblindat
utav prakt

vid sidan av
en eva står
i lyxig stass
med glansigt hår
en tjusig studie
i glamour
en attraktionskraft
mäktigt stor

förlorat liv
förlorad värld
på kärlek svulten
undernärd
hon kom och hon
besegrades
vår hjärter dam
fick spader ess

jag tjusas av
en vacker bild
paranta dam
så strikt men mild
en alptoppsblomma
filmdansös
så vig
så fin
så graciös

LARZ GUSTAFSSON
080413





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-10 19:43



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Ja, jag undrar just hur hn stod ut med karl.../B
2008-11-11

  Elaine.S VIP
Snyggt skildrat!!
2008-11-10

  Svartsilver
bra skrivet.
2008-11-10

    Wewill
det är sådana här dikter som gör dig till en sann mästare! helt otroligt bra larz!
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP