Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar och Känslor


Hejdå

Jag hatar mitt liv
det är så kasst
varje dag sitter ja fast
i en tanke bild som är så hård
jag skriker i tystnad
ta mig här i från.

Det laggar i själen
jag får inte fram ett ord
dom säger jag ska prata
men tabun är förstor.

Jag orkar inte mer
allt har blivit en vana
att vakna upp till denna trista vardag.

Jag säger förväl hejdå goodbye
en vacker dag lämnar jag allt.













Fri vers av Dragonout
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-11 03:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dragonout