Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vips...Så har omgivningen fått ett nytt alster att reta upp sig på.


KRÄKET

fyll mig med så mycket kärlek

att jag inte är känslig

fyll med mig så mycket kärlek

att jag inte är sårbar

fyll med mig så mycket kärlek

att jag blir mera mänsklig

inte bara ilsket skäller

som en galen gårdvar

 

smek mig med så mycket ömhet

att jag övertygas

om att det finns plats för någon

utan självrespekt

att jag kan få visa hjälplöshet

utan att blygas

så att jag kan ta emot

men inte kräva fräckt

 

självkänslan är minimal

ja, kanske utraderad

självföraktet visar vägen

ut i öknens sand

längtan är väl maximal

men inte utagerad

är det konstigt att

man längtar bort

nån gång ibland...?

 

LARZ GUSTAFSSON   081111




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-11-11 06:34



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SÅ SUVERÄNT!!!!
2008-11-11

  Elaine.S VIP
Det du önskar kanske inte kommer insvepande och glänsande, men det finns små guldkorn av uppskattning..låt dem landa i dig och bli det som bär...Du har skrivit en bra dikt som beskriver känslor och önskningar alldeles ypperligt!!
2008-11-11

  Måna N. Berger
Innerligen önskar jag dig att svaret kommer att infinna sig! Du är en person värd att fyllas med kärlek och självrespekt, så att du kan komma till din rätt som den du är!
2008-11-11

  Betlehemsstjärnan VIP
Men det är inte så konstigt att man längtar bort ibland...Känsloamt/B
2008-11-11

  Larz Gustafsson VIP
Ingalunda en fullträff eftersom svaret aldrig kommer att infinna sig.
2008-11-11

  madigan
Ännu en som imponeras!!
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP