"Du kan bära ett tungt lass för du har klass..."" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Du kan bära ett tungt lass för du har klass..."


SKYMNINGSRYMLING

plurar skymning med en god bok

och tänker: "livet kunde vara värre..."

Jesus Kristus är min Frälsare

fast Han borde få vara Herre

känner mig så farligt glad nu

mitt i röran som jag har kreerat

som om känslor vore viktigast

och allt som någonsin har existerat

 

clownen ler

man andas ut igen

ska han äntligen ta reson nu?

som om ytan speglar sanningen

och inte bara är en illusion nu

resan går genom en tid som jag

för några år sen kallade för framtid

är det viktigaste att bli glad

eller att vara sann inför sin samtid?

 

livet kunde vara svårare

med våld och drogmissbruk

och körtelfeber

jag är ingen sol- och vårare

och jag är heller inte

någon streber

jag är bara en sorts halvmesyr

som inte har andra framtidsplaner

än att söka själva spänningen

i att dansa vådligt nära vulkaner

 

LARZ GUSTAFSSON

 

081111

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-11 09:25



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
"är det viktigaste att bli glad

eller att vara sann inför sin samtid?"



"jag är bara en sorts halvmesyr

som inte har andra framtidsplaner

än att söka själva spänningen

i att dansa vådligt nära vulkaner"


någonstans där emellan en viktig fråga
och lusten att utmana livet ligger själva
sökandet efter vem man är och vill vara..
Bra skrivet!!
2008-11-11

  anits VIP
Bra beskrivit hur livet kan
kännas många gånger
2008-11-11

  Betlehemsstjärnan VIP
Det är livet, beskrivet så fint av dig!!/B
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP