Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DETTA ÅRS MODELL

du blir vackrare hela tiden

som om tiden mejslar ut dina drag

du ser otålig ut och lider

denna dystra, ganska vanlig dag

kanske huttrar du i fodralet

jag så gärna vill hjälpa dig ur

du är rena modellmaterialet

i alla fall på min "agentur"

ville säga att du är så vacker

men då skulle du säkert bli arg

din fasad pallar kanske attacker

från stans största och styggaste varg

du förkroppsligar klass och är stilren

tänk om du skulle läsa det här...

blev det sms då på mobilen:

"den där mannen...så konstig han är!"

tänk när detta års modell

möter flydda års rebell

slutar allting med en smäll

fastän han vill vara snäll?

ska det uppstå ljuv musik?

blir responsen helt unik?

eller samma retorik

som spär på hans livs tragik?

LARZ GUSTAFSSON

081111




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-11 11:30



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SNYGGT!
2008-11-11

    ej medlem längre
Bra skriftat!
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP