Med min mor, Älvkarleby, sommaren 2008..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med min mor, Älvkarleby, sommaren 2008...


DÄRTILL ÄR JAG FÖDD OCH TVUNGEN

intet ont anande

faktiskt inte anande alls

föddes jag till denna värld

fick en dask och gav hals

det var den första juni

år nittonhundrasextioett

en plats i norra uppland

där landskapet är raps, råg & slätt

när skolåren passerat

tog det stora allvaret vid

proletariserad mötte jag

en spännande tid

vuxenlivet bjuder på saknad

av de år som har flytt

men under huden sjuder

aptit på allt det där som är nytt

ålderdom är inget

som jag har känt mig orolig för

för jag tror på himlen

att jag kommer dit när jag dör

märkt av sorg och vemod

konstaterar jag dock igen

att tonårsdrömmen inte

stämde med verkligheten

 

LARZ GUSTAFSSON  081111




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-11 11:51



Bookmark and Share


  Patrik M/nsson
den här skulle däremot bli en väldigt dålig punk text pga din vackra nåstalgiskildring som inte borde vanhälgas genom det innan nämnda uttrycket.men en bra fällsis visa till gittar med återkommande refräng ? fin text anyway !!
2008-11-12

  Carola Zettergren
Verkligheten är en lurig en!
2008-11-11

  Måna N. Berger
Tonårsdrömmar gör sällan det. Ifall man har några alls. Mina tonårsdrömmar brast i tonåren. Långt senare har jag nått verkligheten och den är på gott och ont.
2008-11-11

    ej medlem längre
Jättefint skrivet, som alltid lyckas du förmedla en känsla...
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP