Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den för ett tag sen.


Rädsla

Hon ligger på golvet.
Rakbladet vilar i hennes hand
Blodet rinner sakta ner längst hennes bleka, uppskurna arm
Nära döden
Nära allt
Folk står bredvid och håller hennes hand
Folk gråter, folk säger förlåt
För djupt innerst inne
vet dom att det var deras fel ändå

Hon ligger där och tänker
Tänker på hur det blir
Kanske ska hon äntligen få vila i frid
Folk kanske ångrar
kanske än idag
För dom sista orden flickan gav
var "ha en bra dag".




Fri vers av Hallonblom
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-11 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hallonblom
Hallonblom

Senast publicerade
en novell
Ängel
Rädsla
* Se alla