Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARBIE DOC

flickornas favorit i vita huset

plötsligt tror hela världen man sett ljuset

vem kan väl överrösta mediabruset?

säven är mindre viktig nu än suset

heliga kor är inte alltid vita

än finns det sura äpplen

och nån ska bita

jag undrar liksom hoola:

på vem kan man lita?

LARZ GUSTAFSSON

11/11 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-11 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP