Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


minnen av en eld som sedan länge varit slocknad

så mycket som pågår nu
när möbler regnar och glas krossas omkring mig
så mycket pågår i ett förvirrat huvud just då
när faran är så stor omkring mig

jag är en fara för andra nu

så det är väl tur att man är ensam




Fri vers av BaraOrd
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-11 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd