Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SMEKSAM

min blick blir extra smeksam

när din skönhet träder fram

det skimrar om ditt ansikte, heléne

borde vara skötsam

vara from liksom ett lamm

inte sitta här och bli obscen

andra som har koll på mig

har nog lagt märke till

att jag iakttagit dig en stund

du blir visst berörd

har svårigheter att stå still

jag som hade tänkt att bli så sund...

 

det var julgransplundring

i min barndoms folkets hus

alla barn fick påsar då, minsann

nu när de förhoppningar

jag hade lagts i grus

står jag här, en godissugen man

uggla hade fel, tyvärr

so long, lilla heléne

det blir aldrig bättre än så här

hoppas att du får

en rolig dag i alla fall

utan vedermödor och besvär

 

LARZ GUSTAFSSON

 

12/11 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-12 09:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det var en fotosession för en intervju i en av lokaltidningarna. 2006 eller 2007. I februari var det i alla fall.
2008-11-12

  Måna N. Berger
Nytaget foto? Larz klurar på nånting.. det syns i blicken :)
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP