Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*ler*


Tingelingvingar och Happythoughts

Jag tänker flyga lite nu
Har funnit mina Happythoughts som Peter Pan formulerade det
Landet Ingenstans

Eller så självklart kan jag stanna kvar
Men det är mycket bättre om du också finner dina
Och flyger med mig
Till
Ingenstans

Ser du leendet som spelar på mina läppar?
Yes, det är jag, bara jag och jag igen
Lycklig
Glad!

Ni gör det så värt allt
Alla
Här
Och
Där

Ni vet och det vet jag med

Ingenstans, Neverland och Peter Pan
Here I come

Tror jag ska köpa vingar
Tingelingvingar

Undrar om de kommer gratis med happythoughts
Happy går inte att köpa
Men plastvingar går
Glittrande, flaxande, magiska

Men hittar jag inga Tingelingvingar
Då flyger jag utan
men det vore ju förståss fint




Fri vers av Andunelen
Läst 466 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-12 10:52



Bookmark and Share


    mik mikelson
Gullig på nåt sätt
2009-09-26

  Muppin
härlig text, skönt att hitta nått positivt blan alla högar
av negativitet här på Poeter.

Tack! nu blev jag glad :)

och tack för din fina komentar på min text.
2008-12-28

  MeAmmie VIP
Tänka att få äga ett par TingelingVingar(: Skulle flyga fri, vilken känsla<3 Och sedan strö vackra stjärnstoft till dem som behöver extra mycket omtanke, det vore en dröm! *ler åxå* /Ammie
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen