Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KINDEN

om jag fick stryka dig
över kinden
skulle andra handen
vilja ha mer
som en sommarvind
vill röra linden
som ett öppet hav
som tar och ger
om jag fick hålla din hand
i min hand
skulle vi få elektricitet
om jag aldrig skulle
tänka tanken
vore jag inte någon poet

LARZ GUSTAFSSON 080514




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-12 11:55



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Wow! så fint!!
2008-11-12

    ej medlem längre
Snyggt!
2008-11-12

  mare VIP
Vackert diktat....
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP