Jag tillåter mig att drömma. Det är allt jag har kvar." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag tillåter mig att drömma. Det är allt jag har kvar.


I MAJ NÄR VI SES

jag ska ropa ditt namn över torget

och allting ska rimma så bra

vi ska kyssa och smeka bort sorger

ge allt det där båda vill ha

och jag ska få njuta din njutning

när du njuter allt det som ges

förtjusningen blir vår berusning

den där dagen i maj när vi ses

 

jag har bilder som lockar till längtan

där skönhet och charm säger sitt

jag är tänd av en farlig förväntan

och vildare än bombi bitt

jag önskar dig pengar och välgång

en vårvind som viskar dig: res!

jag sitter och skriver en drömsång

om den dagen i maj när vi ses

 

jag har ingenting annat än ömhet

den kan få bli din om du vill

lever upp till den här glada drömmen

den återkommer jag till

jag vill gärna kunna se bortom

min emotionella askes

för värme ska det finnas gott om

den där dagen i maj när vi ses

 

LARZ GUSTAFSSON

 

12/11 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-12 16:35



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Helt underbart skaldat av dig!!!
2008-11-12

    sajo
Vilken underbar längtan du har. Alla har vi en längtan. Men jag gillar din text. Applåder.
2008-11-12

  Elaine.S VIP
Så vacker ,så känslosam. Att drömma kostar ingenting säger man, men kan göra nog så ont ändå...
2008-11-12

  Erik L
Skön rytm och jag gillar också den upprepade avslutningen liksom en refräng i varje strof. Bra skrivet om längtan!
2008-11-12

  Måna N. Berger
Vilken underbart vacker drömsång!
2008-11-12

  Larz Gustafsson VIP
Meningslöst.
2008-11-12

    vide
tonsätt den här :-)!
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP