Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt liv, mitt liv.. Tillsammans

En gåva värd att ge
Jag har en glöd, en glöd som glöder så innerligt…
Den kommer direkt från mitt hjärta.
Med din hand på mitt hjärta, visar du våran väg…

Med ljus, hopp, glädje, ömhet.
Ja, det finns inget tvivel längre!
Bara med dig vid min sida, får du mig att lyfta blicken och ta nya steg
På våran vandring.

När jag vänder mig om så finns du där, och jag känner en sak som är säker!
Jag har ett svar på en fråga om mitt liv, om jag någonsin skulle bli älskad…
Men nu har jag insett att du har gett mig tröst och en öm hand på mitt bröst.

Du betyder så mycket för mig, bara din närvaro ger mig sådan styrka! Din närhet är det fantastiska i mitt liv. All mitt tvivlande efter att finna ett svar, är nu borta. Du har kommit in i mitt liv… Som ett klart ljus från himmelen. Med dig i mitt liv är jag lycklig! Du har visat mig att jag kan älska igen hur jobbigt det än var som har inträffat. Jag har fått känslan att jag aldrig skulle kunna älska igen, med bara din värme och närvaro har du visat mig att jag kan hålla om dem som jag verkligen vill leva med. Efter allt tvivlande, ser du mig med och sträcker fram din hand i mörkret. Jag finns där och tar emot din mjuka hand. Din hand jag alltid kommer ha mot mitt hjärta…

Mina känslor för dig är helt fantastiska, jag kan inte förklara vilken otrolig charm och kärlek du har gett mig. Nu ser jag bara ett klart tecken, ett tecken på ett liv jag vill leva tillsammans med dig… Jag kommer alltid att tillhöra dig, oavsett vilken väg du än tar.
Så kommer jag att vara där, bakom dig och aldrig tveka… Bara vara din, för evigt.

Din ängel




Fri vers av GabrielNordström
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-12 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GabrielNordström