Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt jag håller på å jobbar på. vill ha kritik, vad som behövs bättra på osv..


Nej

Nej
Jag tänker inte låta dig komma inkrypandes inom mig.
Nej
Jag tänker inte låta dig ta över mitt jag igen.
Nej
Jag vägrar låta dig göra mig till ett offer
Jag vägrar, jag kan inte.
Du förstör bara mitt inre. Du gör mig till något jag inte är.
Nej
Jag vågar inte låta dig komma närmare mig.
Du har redan skrapat upp alla sår och knuffat ut mig från en klippa
Jag har kommit upp därifrån nu. Jag vill inte hamna där igen.
Nej
Du är inte sämre än mig.
Nej
Jag är inte bättre än dig
Vi har båda lika stort värde.
Men du har för stor makt över mig.




Fri vers av p3arlan
Läst 436 gånger
Publicerad 2005-08-11 15:51



Bookmark and Share


  Rebecca F
det är fint men lite för mycket, "nej" kanske ?
2005-09-25
  > Nästa text
< Föregående

p3arlan
p3arlan