Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Big dreams

Jag drömmer stora drömmar

Ser ljus i ögonvrån.

Flyger mot en regnbåge som skimrar långt ifrån.

Och även om jag vaknar, eller faller av

Så väntar nya drömmar, på att ge sig av.




Fri vers av SirMadame
Läst 180 gånger
Publicerad 2008-11-13 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SirMadame