Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÅNGEN OM ETT LIV

det kom en sprucken ton

från en söndervärkt själ

jag hade hört den förr

och jag kände den väl

det kommer hårda ord

från ett sårat hjärtas dörr

en serie hedersmord

hämnd för sånt som hänt förr

så blandas hårt och mjukt

till en konstig kompott

så mixas friskt och sjukt

och serveras omlott

ja, sången om ett liv

propsar på att ta form

vill gärna bli en hit

som tar sverige med storm

men vägen dit är lång

och nu är det för sent

för sångaren är slö

och hans kaffe för klent

så vi får ses i gatornas

myller ändå

med drömmar som gått sönder

när ingen sett på

 

LARZ GUSTAFSSON  13/11 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-13 06:44



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det här var en sång med mycket känslor
så som det är... livet

"så blandas hårt och mjukt

till en konstig kompott

så mixas friskt och sjukt

och serveras omlott"
2008-11-13

  Måna N. Berger
Drömmarna brister i tysthet, när ingen ser. Men varje liv har ändå sin sång om än spruckna toner...
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP