Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, detta är ingen orgie i självömkan eller något slags späkning. Detta bygger på sund och saklig analys och diagnos.




VIMPEL

jag vet inte hur jag ska bedja

när allt känns så falskt och så fel

när fallet på nytt är ett faktum

och viljan är långtifrån hel

jag vet inte om Du vill lyssna

till en som förstör och går på

så ofta vill jag bara tystna

för att det känns enklare så

en usling, så rutten och simpel

som kammade noll nu igen

min fana har krympt till en vimpel

tids nog krymper väl även den

 

LARZ GUSTAFSSON   081112-13




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2008-11-13 07:07



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Håller med Morgana , detta är kamp och kritiskt studerande av ett sätt att vara....eget missnöje riktat mot sig själv.

Bli inte tyst!!
2008-11-13

  Måna N. Berger
Nej, inte självömkan, detta är kamp! Önskar bara att jag vore en liten ängel som sändes ner för att smeka kinden och säga att det blir bra, allt blir bra. Tyvärr är jag ingen ängel. Men en vän.
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP