Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KONTRAHENTER

äldre kvinnor vill ha yngre män

man är rädda för åldrandet

så man söker sin bekräftelse

hos det vackraste man sett

snälla, säg att jag ser yngre ut

fast jag hunnit till fyrtio plus

erfarenhet är alltid spännande

han ger henne en puss

äldre man som känner sig viril

och som är potent

söker sin bekräftelse

hos det vackraste som hänt

nu blir han hjälte och en rockidol

anekdoterna duggar tätt

hon blinkar storögd, beundrande

mot det coolaste hon sett

 

hon vill vara mamma eller dotter

klarar inte av ett mellanting

som en snöboll ibland hottentotter

lyser hon som sagans tingeling

flera resor in i drömmens rike

fåfängan ska kittlas varje dag

fångad bakom galler och besviken

det är torsdag

nya, friska tag

 

LARZ GUSTAFSSON   081113




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2008-11-13 09:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag trivs bra med att bli äldre, man vet vad man vill och känner sig mer tillfreds med sig själv. Och har gärna äldre män såväl som yngre -kärlek har ingen ålder!
2008-11-13

  Måna N. Berger
Sedan blir man ännu äldre och då skulle man hellre dö än låta någon komma så nära att man tvingades blotta sina skavanker.
Men man är inte död. Sorgligt nog...
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP