Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SKÄRNINGSPUNKTS BRÄNNPUNKT

just där vägarna korsas

just där två viljor möts

klagar ofta min ande

över hur illa den sköts

just där tillåtet upphör

och förbjudet tar vid

härskar dubbelnaturen

i en tvehågsen tid

fick konturerna klarna

återvände min frid

jag hör rösten som varnar

ligger slagen i strid

tiden går mot sitt slut nu

utan skönmålningar

liknar livet en film som

stundtals ter sig bizarr

just där älv möter hav och

just där x möter y

i en skärningspunkts brännpunkt

just där stad möter by

där vibrerar en spänning

där rumsterar ett rus

just där östersjöns bränning

möter jungfrukustsgrus

LARZ GUSTAFSSON  13/11 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-13 16:02



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Suveränt!!!!
2008-11-14

  Måna N. Berger
Skärningspunkt, där vägarna möts - vägval. Det är svårt. Att bli kvar där är också svårt.
2008-11-13

  Elaine.S VIP
Det finns brännpunkter som sätter sina spår...på vår vandring.

Snyggt !!
2008-11-13

    ej medlem längre
bra!
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP