Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här skulle ha blivit en sång...Men nu har jag glömt melodin jag hade...C´est la vie...


I HIMLEN

en dag

i himlen

kan jag glömma

allt det här

om jag nånsin

kommer dit

kan jag glömma

allt mitt slit

en gång

i himlen

kan jag glömma

allt besvär

men man kanske inte

minns nånting där

 

LARZ GUSTAFSSON   081112




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-13 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP