Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ROSA PANTERN

jag har aldrig hållit

din kropp i min famn

men jag vet att den är varm

jag har hört en taltrast

som sjungit ditt namn

mitt i stadens stök och larm

jag har aldrig överfört

min värme till dig

eller smekt din smäckra rygg

drömde att min famn

fick bli en hamn just för dig

där du skulle vara trygg

back to basics, baby

vi får vad vi ser

och oändligt mycket mer

alla vill ha nånstans

där de klamrar sig fast

efter barndomens kvarter

ny musik i natten

när du spinner din sång

varm och lugn vid hettad härd

sagan är min reskamrat

när natten blir lång

i en ensam, öde värld

LARZ GUSTAFSSON   081113




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-14 06:40



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Väldigt fin, känslosam och vacker..
2008-11-14

    ej medlem längre
Bravo, bravo, bravo!
2008-11-14

  Måna N. Berger
Oj, så fint! En ren njutning att att läsa den här.
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP