Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hilda, Mourad, Youssef, Aznif...alla ni andra...1976-1977...


BEIRUTS PÄRLOR

ni kom från beirut
den där våren
och hjärtan öppnades för er
ni kom med minnena och såren
men också liv som ler och ger
ni fastnade för våra flickor
och era tilltalade oss
dagar försvann och brann som stickor
en färgglad kavalkad av bloss

vi lärde känna något annat
än det som vi var vana vid
och fast vi önskat att ni stannat
så kom förändringarnas tid
det ägde rum en stor förflyttning
och sen spreds folk åt flera håll
jag sänder er en känsloyttring
en sång i både dur och moll

LARZ GUSTAFSSON 080402





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-14 09:49



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Snyggt om minnen av en en tid som var..
2008-11-14

  madigan
Vacker hälsning!
2008-11-14

  Carola Zettergren
Underbart!!!!
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP