Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Musik: Larz Arne Johan Gustafsson


SÅ NÄRA DU NÅGONSIN KOMMER

om vi nånsin kom så långt

att allting blev magnetiskt

att vi drabbades av dragningskraft

och om allting blev konkret

inte bara hypotetiskt

tills vi simmar i ett hav av saft

om det fick bli lindblomsgrönt

som i hembygdens alléer

där jag drömde hett

om spaniens röda ros

om du satt med mig en dag

på nåt utav stans caféer

skulle livet inte bara

fly sin kos

 

detta blanka marmorgolv

sänder klickljud av stövletter

det betyder faktiskt alltid samma sak

från min barndoms dröm hörs än

barcelonas kastanjetter

och studentfarväl från lövat lastbilsflak

vid vägs ände är det stopp

där finns kameraövervakning

och en stadig snaggad vakt

så stor och stark

taggtrådsstängsel runt din kropp

hjärtat stumt av plastinbakning

varje växt har blivit konstgjord

i din park

 

LARZ GUSTAFSSON   081114

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-11-14 11:43



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Otroligt vacker! Den lämnar ett avtryck som jag inte kan beskriva... *applåd*
2008-11-14

  Elaine.S VIP
Intensivt och onåbart men ljudande med kraft och längtan
2008-11-14

  Carola Zettergren
TJUSIGT!!
2008-11-14

  Havanna
Denna var fin!
2008-11-14

  anits VIP
Vackert skrivit, blir till
musik när jag läser
2008-11-14

    ej medlem längre
Bravo!
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP