Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det känns som om det var evigheter sedan


En vecka = månad


Du for i måndags, redan då började jag hålla andan.

Du begav dig ut på upptäcktsfärd,
en färd fylld med vind, regn och rusk.

Har varit otroligt orolig för dig, hästarna, ALLA.


Nu äntligen idag [Torsdag] får jag återigen höra din underbara stämma igen, jag kan äntligen ANDAS.


Vem skall man igentligen tacka, Gud eller dig,

för du är faktiskt en FIGHTER & SURVIVOR




Övriga genrer av Fredrik82
Läst 394 gånger
Publicerad 2005-08-11 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik82
Fredrik82