Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och "Notting Hill" är en av MINA favoritfilmer.


KÄRLEKSBARN

jag ska se din favoritfilm

för att hedra dig

jag vill straffa alla dem

som vill förnedra dig

du ska springa över ängarna

mot friheten

du ska landa mjukt

och vila tills du läker sen

alla ängarna och blommorna

är till för dig

himmel, havsutsikt och alla träd

har gjorts till dig

du har skapats som ett kärleksbarn

och helt unik

du är inte en produkt

från någon grå fabrik

så spring vild, spring fri

låt inte någon hindra dig

simma fri i havet

låt ingen få binda dig

jag står bakom dig och

backar upp dig

om du vill

slutet kan bli ännu bättre

än i "notting hill"

LARZ GUSTAFSSON   081114




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-15 09:04



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Fantastsikt fint!!!
2008-11-15

  Elaine.S VIP
Fina ömsinta ord som håller om och värnar liv , lust och glädje
2008-11-15

  mare VIP
Tycker särskilt om raderna om just ängarna...friheten..blommorna......
2008-11-15

  anits VIP
Fint skrivit Notting Hill en mycket
bra film
2008-11-15

    ej medlem längre
Bra skrivet, och Notting Hill är en bra film...
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP