Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till min "gamle" (drygt 28 års vänskap) och gode vän Perra, gitarrist i Bizex-B. Foto: C Stridh


GRABBARNA FRÅN BANDET

vi var observatörer

och flanörer

vi var fans och

fanzineredaktörer

bekymmersfria timmar

på skivbutiken

vi lyssnade i vinden

och följde musiken

 

upptäcksresande

i tillvarons mysterier

ivrigt läsande varandras

tecknade serier

lyckliga med de hjältar

vi inte hade

störde vi lika mycket

som vi gladde

 

jag ser tillbaka

på de lyckligaste åren

fötterna passar

inte längre in i spåren

men när vi träffas

är vi grabbarna från bandet

unga i sinnet

fast vi lämnat tonårslandet

 

LARZ GUSTAFSSON  081115




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-15 12:10



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Härligt!:)
2008-11-15

  Elaine.S VIP
Fina rader till en vän som delat dagar som såg annorlunda ut..
2008-11-15

  anits VIP
Härligt, viktigt att ibland
träffas känna vänskapen
från förr
2008-11-15

  mare VIP
Härligt !!
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP