Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konverserad gröt







Kom och köp den senaste mobilen
den består i huvudsak av
avbatteriserade gamla mobiler
utan varje spår av simkort

de är allesammans fastsatta
med trådar och dinglar
så fint i vinden

de går inte att smsa med
kameran funkar inte
de har inte inbyggd karta
internet är helt dött
och en sak till
de går inte att ringa med...

men när det blåser
dinglar de och plingar lätt
som ett litet klockspel
men de har slutat visa tiden
är inte alls att räkna med längre
när det handlar om
att bräcka polarnas allra senaste




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-16 13:49



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Du har valt ett bra ord här, konverserad, eftersom konversera betyder att två (eller fler?) saker hälls ihop. (`Verser´ betyder just `hälla´på franska- om jag inte har rört ihop allting) När två människor konverserar bidrar de alltså båda med ord och fraser ur sina respektive kannor.
Så stänger vi Språkvetenskapen för idag!

Köpte du detta?
2008-11-19

  madigan
Inte helt fel med en sådan!
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP