Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOCKERVADDSKAMRAT

om du står här vid min sida

kramar om mig sensuellt

blir det lättare att lida

blir det mjukt och glatt och snällt

om du ler mot mig i solen

om jag blir din stora björn

kan jag lägga bort pistolen

och komma ut ifrån mitt hörn

fast jag måste resa ensam

genom månader av hat

söker jag den sköna känslan

hos en sockervaddskamrat

en med leklustglimt i ögat

en kalaspuffskosmonaut

som vill röra sig som havet

när jag spelar "twist and shout"

terapi är överskattad

den kan inte hjälpa mig

den som blivit sambeskattad

är en sorglig säck av nej

så jag färdas mol allena

och har bråttom härifrån

kom och lyss upp min arena

med din glimt i ögonvrån

LARZ GUSTAFSSON   17/11 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-11-17 09:20



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fint skrivet !!
2008-11-17

  Elaine.S VIP
Det finns en sorglig underton, en uppgiven sådan men så glimmar ändå hoppet till och föder de mest underbara ord och meningar som känns härliga att läsa...
2008-11-17

  Måna N. Berger
Må någon lysa!
2008-11-17

  Carola Zettergren
Störtskönt poetat..en frisk fläkt!
2008-11-17

    ej medlem längre
Kalaspuffskosmonaut, fick mig att le, härligt uppfriskande trots lite sorgsen ton i slutet.
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP