Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TURNÉ I TAVLAN

ingen behöver dig för

alla har sitt

och du var aldrig avsedd

att bli en hit

blomman behöver vatten

lejonet kött

även den sockersjuke

kräver nåt sött

tiden har gått ifrån dig

själv står du kvar

klamrar dig fast vid sådant

som en gång var

främlingar runtomkring dig

kommer och går

långt mellan hjärtana och

till nästa vår

LARZ GUSTAFSSON 18/11 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-18 09:27



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet..... i Guds ögon är vi en ``hit``....
2008-11-19

  Måna N. Berger
"främlingar runtomkring dig
kommer och går
långt mellan hjärtana och
till nästa vår"

Så är det verkligen. Jag känner igen det!
2008-11-18

  Betlehemsstjärnan VIP
Känner mig berörd här.../B
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP