Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

THOSE SHOES

i saw a bored teenager
were we once in her shoes?
i guess that was the reason
for our self destruction blues
she's got a lot of band names
written all over her pants
i wonder if she's ever heard of
adam & the ants...
i don' t think she's 21
she has no time to be
she's waiting for
the weekend now
she's trying to break free

LARZ GUSTAFSSON

April 29, 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-18 09:51



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Jo, vi har ju alla varit i en tonårings skor...omständigheterna må se olika ut, men behovet att bryta sig fri lever med genom alla tider...
2008-11-18

  Betlehemsstjärnan VIP
Ja, tonåringar i ett nötskal..men är tonåringar lyckliga idag??/B
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP