Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig Ungdom.

Som barn var jag ett skenande tåg.
En palett av färger, blandat med grått.
Glöm allt jag sa.
Jag mår bra.
Tårar faller mot vitröd kudde.
Men jag mår bra.
Glöm det jag sa.

Ungdomen färgas av alkoholens mystik.
En blomma öppnas mot ljudvågor.
Glöm allt jag sa.
Jag mår bra.
Klackar bryts mot trottoarer.
Men jag mår bra.
Glöm det jag sa.

Ungdom jag fortfarande är.
Ord på papper lär mig växa.
Glöm allt jag sa.
Jag mår bra.
Helg efter helg, alltid finns den där.
Men jag mår bra.
Glöm det jag sa - men inte idag.




Fri vers av Ming
Läst 245 gånger
Publicerad 2008-11-19 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ming