Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noll till Hundra...

Det är njutning
att du tagit mitt namn
i din mun
och känt en smak lika söt
som när jag läppjat på ditt.

Och det är njutning
att du låtit dina ögon
vila på mig
som mina mörka
på dig.

Och det är njutning
att dina händer
smekt min hud
som mina
din svala.
Och jag sägs spara
men skulle slösa min kropp
för dig.




Fri vers av Ming
Läst 389 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-19 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ming