Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon är inte sorlig.

hon blundar
håller andan
och låtsas om att
hon är i en annan värld
om några sekunder




och dom bara skrattar och
säger att hon
är sorlig


den sorligaste flickan
dom har sett och
att hennes handleder
berättar hemska sagor



men i mina ögon
är hon vacker




och det ända som
hon saknar
är lite


livskraft






Fri vers av Glittersplitter
Läst 411 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-19 18:53



Bookmark and Share


  -e
jag gillar det du skriver
2008-11-25

    enna
Vackert sorglig text som tydliggör de tragiska kontrasterna mellan snökalla attityder och varmt mänskliga behov. Ett viktigt bokmärke...
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Glittersplitter