Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min gulleplutt, jag ville egentligen aldrig sårar dig


textfraser mellan dig och mig



du säger att
jag är som
textfrasen

"jag hatar att
jag älskar dig,
och jag älskar dig
så mycket
att jag hatar mig"

ur håkan hellströms låt



och jag önskar att
jag kunde kalla
dig för min prins
och att jag
vore din
prinsessa



men jag säger
som Lasse Lindh

vi var fel redan från start


.




Fri vers av Glittersplitter
Läst 441 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-16 19:54



Bookmark and Share


  -e
fint som snus
2008-12-17

  prinscess VIP
sorgset
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Glittersplitter